Mijn visie

Visie Vanessa Wijnberger

Ervaar jij veel stress in je leven? Of zoek je nieuwe kansen en uitdagingen in je loopbaan? Zou jij meer willen genieten van de dingen die je doet in je leven? Of heb je op dit moment vooral behoefte aan een stukje reflectie?

Stress – beperkte veerkracht

Vaak hebben we wel een ideaal plaatje van ons leven voor ogen. Helaas loopt het lang niet altijd zoals we dat hadden verwacht. En als dan verschillende tegenslagen zich opvolgen, of de druk in ons leven is gewoon te hoog, dan kan er sprake van veel stress en veerkracht en vitaliteit zijn dan ver te zoeken.

Diverse coachvragen

Bij Wijnberger Coaching kan je terecht met diverse coachvragen. Centraal staat in de trajecten dat jij aan het roer gaat staan. Startend met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en vervolgens met een intakegesprek gaan we in (meestal) 5-8 sessies aan de slag met een heldere coachvraag. Coachen is maatwerk en als coach sluit ik aan op wat passend is bij de coachvraag. Verschillende methodieken en interventies kunnen samen komen in één traject. En soms maak ik ook gebruik van een standaard programma.

Vitaliteit en veerkracht

In veel coachtrajecten zullen thema’s als veerkracht en (psychologische) vitaliteit terugkomen. Want het leven is vaak geen ideaalplaatje, maar in coaching kan ik als coach wel veel aanreiken om wel die vitaliteit en veerkracht te krijgen. En dan kan alles er toch een stuk zonniger uit komen te zien, ondanks tegenslagen. In veel coachtrajecten gaan we ook één of meerdere sessies naar buiten. Buiten zijn schept ruimte en andere inzichten. Dit zet ik ook graag in in een coachtraject. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een coachtraject? Geheel vrijblijvend kan je contact met mij opnemen.

Samenwerking, visievorming en inspiratiedagen

Naast coaching begeleid ik ook groepen op het gebied van samenwerking, visievorming of een inspiratiedag(deel). Daarbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen om als groep in beweging te komen. Ben je benieuwd hoe de begeleiding van jouw praktijk of team eruit zou kunnen zien? Neem geheel vrijblijvend contact op.