Heb je behoefte aan rust en balans?

Op je werk? Of in de combinatie tussen werk in privé? Is de balans tussen werk en privé zoek? Wil je een nieuwe weg inslaan in je loopbaan? Of heb je behoefte aan een stukje reflectie?

Herkenbaar?

De meesten zullen wel herkenbaar dat de motivatie in je werk een periode ver te zoeken is en dat je misschien wel met tegenzin naar je werk gaat. Ook het vinden en houden van balans in je werk en met je privésituatie kan een flinke uitdaging zijn. Ik wil je daarom graag uitnodigen om stil te staan bij jouw situatie op dit moment. Is het herkenbaar wat je hier leest? Dan kan een (kortdurend) coachtraject bij jou passen. Lees dan verder om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

Het coachtraject

Hoe ziet een coachtraject er over het algemeen uit? Na een vrijblijvende kennismaking, starten we met een intakegesprek waarin we samen de coachvraag zullen verhelderen. Tevens spreken we dan in grote lijnen het coachtraject door.

Afhankelijk van de coachvraag zal dit gemiddeld 5-8 sessies zijn. De gesprekken kunnen binnnen of buiten zijn. Om de gesprekken kracht bij te zetten, maak ik ook gebruik van e-coaching zodat je tussen de gesprekken door actief aan de slag gaat met je coachvraag. Dit stemmen we af op jouw wensen!

Wat heb jij nodig?

Er zijn diverse vormen van coaching. Je kunt hierbij denken aan loopbaancoaching, life coaching, stress- en burn-out coaching. Hieronder zijn er twee uitgelicht voor meer achtergrondinformatie en de inhoud van het coachtraject.

Het resultaat

Dat jij weer de regie neemt over je leven! Jij zit weer aan het roer bij het maken van keuzes. En dat levert je heel veel rust op. Dat zal zich vertalen in je werk en in je privéleven. Dat houdt concreet in:

emoji_people

Mogelijkheden

Jij weet je mogelijkheden weer goed te benutten

emoji_objects

Ontwikkeling

Jij bent eigenaar en regisseur van je eigen ontwikkeling

check_circle

Balans

Jij bent (weer) instaat om balans te bewaken

fitness_center

Kracht

Jij maakt jouw keuzes: jij staat weer in je kracht!

Heb je een vraag of interesse?

Heb je een vraag? Of coaching wel bij jouw uitdaging past? Of over bijvoorbeeld de tarieven? Coaching is maatwerk, dus bel of mail me gerust en dan overleggen we wat ik voor jou zou kunnen betekenen.