Heb je behoefte aan rust en balans?

Op je werk? Of in de combinatie tussen werk in privé? Is de balans tussen werk en privé zoek? Wil je een nieuwe weg inslaan in je loopbaan?

Of heb je gewoon behoefte aan een stukje reflectie?

Herkenbaar?

In mijn loopbaan ben ik zelf ook op zoek gegaan naar mijn motivatie in mijn werk en ook naar de uitdaging om de balans in mijn werk te behouden. De technieken die daarbij met coaching worden aangereikt zijn voor mij erg waardevol in mijn eigen keuzeproces gebleken. En dat is wat ik jou ook wil aanreiken, uiteraard opgedaan in opleiding, training en in de praktijk.

Het coachtraject

Hoe ziet een coachtraject er over het algemeen uit? We starten met een intakegesprek waarin we samen de coachvraag zullen verhelderen. Tevens spreken we dan in grote lijnen het coachtraject door.

Afhankelijk van de coachvraag zal dit gemiddeld 5-8 sessies zijn. De gesprekken kunnen binnnen of buiten zijn. Om de gesprekken kracht bij te zetten, maak ik ook gebruik van e-coaching zodat je tussen de gesprekken door actief aan de slag gaat met je coachvraag. Dit stemmen we af op jouw wensen!

Wat heb jij nodig?

Er zijn diverse vormen van coaching. Je kunt hierbij denken aan loopbaancoaching, life coaching, stress- en burn-out coaching. Hieronder zijn er drie uitgelicht voor meer achtergrondinformatie en inhoud van het coachtraject.

Het resultaat

Dat jij weer de regie neemt over je leven! Jij zit weer aan het roer bij het maken van keuzes. En dat levert je heel veel rust op. Dat zal zich vertalen in je werk en in je privéleven. Dat houdt concreet in:

emoji_people

Mogelijkheden

Jij weet je mogelijkheden weer goed te benutten

emoji_objects

Ontwikkeling

Jij bent eigenaar en regisseur van je eigen ontwikkeling

check_circle

Balans

Jij bent (weer) instaat om balans te bewaken

fitness_center

Kracht

Jij maakt jouw keuzes: jij staat weer in je kracht!

Heb je een vraag of interesse?

Heb je een vraag? Of coaching wel bij jouw uitdaging past? Of over bijvoorbeeld de tarieven? Coaching is maatwerk, dus bel of mail me gerust en dan overleggen we wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Vanessa Wijnberger Blogs

Thema talenten

Aan de slag met loopbaancoaching

Ben je nieuwsgierig of gratis loopbaancoaching ook wat voor jou is?

Verder lezen

Gratis ontwikkeladvies

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en We...

Verder lezen

Talenten

Wat heb jij nodig om je talenten in te (blijven) zetten? In deze blog staan we stil bij talenten ...

Verder lezen