Loopbaancoaching

Op zoek naar nieuwe wegen in jouw loopbaan? Weet je niet goed of het pad waar je op wandelt wel de goede richting is?

Of wil je graag eens sparren over een bepaald thema in je werk?

Herkenbaar?

Misschien zit je al langer op dezelfde werkplek en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Het kan ook zijn dat je het gewoon een keer prettig te vinden om eens te spiegelen over je huidige werk of functie. Loopbaancoaching kan je dan op een mooie manier op weg helpen.

Het coachtraject

Hoe ziet een coachtraject er over het algemeen uit? We starten altijd eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we eerst kennis met elkaar en als er een 'klik' is en als ik ook denk dat ik met mijn kennis jou verder kan helpen, dan maken we vervolgafspraken.

Tijdens het eerste gesprek zullen we samen bespreken wat passend is voor jouw in de coaching. Desgewenst maken we in de gesprekken gebruik van bijvoorbeeld het DISC-model. Maar ook andere coachingsmethoden of tools zijn bruikbaar in loopbaancoaching. Jouw coachvraag is daarin leidend en ik probeer daarin aan te sluiten van jij nodig hebt.

Afhankelijk van de coachvraag zal dit gemiddeld 5-8 sessies zijn. De gesprekken kunnen binnnen of buiten zijn. Om de gesprekken kracht bij te zetten, maak ik ook gebruik van e-coaching zodat je tussen de gesprekken door actief aan de slag gaat met je coachvraag. Dit stemmen we af op jouw wensen!

Het resultaat

Aan het eind van het coachtraject heb jij weer inzicht gekregen in je loopbaanvraag. In sommige gevallen betekent dit daadwerkelijk op zoek naar of het vinden van een nieuwe baan. Maar ook regelmatig geeft het een frisse blik op je huidige functie.

emoji_people

Mogelijkheden

Jij weet je mogelijkheden weer goed te benutten

emoji_objects

Ontwikkeling

Jij bent eigenaar en regisseur van je eigen ontwikkeling.

check_circle

Balans

Jij bent (weer) instaat om balans te bewaken

fitness_center

Kracht

Jij maakt jouw keuzes: jij staat weer in je kracht!

Heb je een vraag of interesse?

Heb je een vraag? Of coaching wel bij jouw uitdaging past? Of over bijvoorbeeld de tarieven? Coaching is maatwerk, dus bel of mail me gerust en dan overleggen we wat ik voor jou zou kunnen betekenen.