Hoe staat het met de vitaliteit van jouw team?

Zijn de verzuimcijfers bij jullie hoog? Is de werkdruk hoog en ervaren medewerkers veel stress? Of zoek je naar een leuke inspirerende workshop voor energie en inspiratie?

Herkenbaar?

Helaas nemen de verzuimcijfers als gevolg van stress en burn-out klachten eerder toe dan af. Gelukkig is er ook veel preventief aan te doen. Door als team het thema vitaliteit écht op de agenda te gaan zetten en daar ook daadwerkelijk een plan van te maken. Vanuit mijn bedrijf ga ik graag met jullie aan de slag! De trainingen zijn maatwerk, maar hier op deze pagina vind je al wat mogelijkheden op een rijtje.

Vitaliteit

In de trainingen rondom vitaliteit vindt uiteraard altijd eerst een voorbereidend gesprek plaats waarin we doel, programma en accenten in het programma met elkaar doorspreken.

Centraal staat in de programma's dat we starten ook met een stuk achtergrond informatie over wat nodig is als het gaat om vitaliteit. Tevens gaan we tijdens de sessies vooral ook met elkaar in gesprek en aan de slag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem contact op voor meer informatie.

Het resultaat

Door een op maat plan of training heeft jouw team weer die handvatten en praktische tools om daadwerkelijk met vitaliteit aan de slag te gaan.

emoji_people

Stress

Jullie weten persoonlijk en als team beter met stress om te gaan.

emoji_objects

Regie

Jullie laten je als team minder leiden door 'de waan van de dag'. Jullie nemen zelf regie.

check_circle

Ontspanning

Jullie zijn persoonlijk en als team weer beter in staat om te ontspannen en te genieten.

fitness_center

Kracht

Jullie brengen weer vitaliteit in jullie leven terug. Weer leven in plaats van 'overleven'.

Heb je een vraag of interesse?

Heb je een vraag over de trainingen die ik geef? Of heb je interesse in een specifieke training? Naast vitaliteit zijn er nog volop andere mogelijkheden om een maatwerk training te verzorgen. Bel of mail me gerust en dan overleggen we wat ik voor jou zou kunnen betekenen.