Mijn logo

Al een tijdje wilde ik met mijn logo aan de slag. Mijn eerste logo maakte ik zelf. Maar nu ruim 3,5 jaar verder, is het tijd voor wat nieuws.

schedule 3 sept 2019
bookmark_border Blog
create Vanessa Wijnberger

Al een tijdje wilde ik met mijn logo aan de slag. Mijn eerste logo maakte ik zelf. Maar nu ruim 3,5 jaar verder, tijd voor een mooi ‘beeldmerk’ zoals dat zo mooi heet. Een beeld waar ik persoonlijk herkenning in vind, maar ook waar anderen mij in zullen herkennen. David Hakkert van VersGemerkt ging voor mij aan de slag. We hadden eerst een gesprek en in dat gesprek vroeg hij door. Over mijn ‘merk’ en vooral over wie ik ben. Prettig gesprek en ook goed om daar over na te denken en het concreet op papier te zetten.

Nu is het logo klaar. Ook mijn huisstijl is nu zoals ik het graag wil. In de komende tijd zal ik mijn website daar verder op gaan aanpassen. Maar dan nu het moment van onthulling. Mijn nieuwe logo:

Ik ben trots op mijn nieuwe logo en blij met het proces waar ik mee bezig ben. Natuurlijk voelt het nog lang niet als klaar, maar vooral als een eerste stap. Waarbij de volgende stappen zullen zijn: website actualiseren, ontwikkeling van nieuw aanbod en vooral ook om andere verder te inspireren. Ik schreef mijn visie document. Dat is nog niet klaar, maar mijn ontdekking van de laatste jaren is toch vooral geweest om te mogen ontdekken. Daarvoor de ruimte te nemen en daardoor ook de ruimte te krijgen. Dat is ook de missie die ik verder wil gaan uitdragen met mijn bedrijf. In vrijheid op ontdekking. Ontdekken van jouw talenten. Ontdekken wat belangrijk is voor jou in je leven. Tijd om prioriteiten te stellen. Wil jij ook mee op ontdekking? Ik wandel graag een stuk met je mee. Soms zullen het makkelijk begaanbare paden zijn, soms zijn ze moeilijk. Ik ga graag met je op ontdekking en dat op de manier die bij jou past. Wil je meer weten? Neem telefonisch of per mail contact met mij op. Hieronder een klein cadeautje een achtergrondje voor op je mobiel met een inspirerende reminder.

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.