Een kerstcadeautje

Een paar kleine cadeautjes die je als reminder en inspiratie kan gebruiken.

schedule 22 dec2020
bookmark_border Inspiratie
create Vanessa Wijnberger

Op de drempel van het nieuwe jaar

2020

Een jaar van veel mooie momenten.

Een jaar van veel niet meer kunnen.

Voor velen een jaar van verdriet en teleurstelling, omdat mensen gemist worden en omdat 'zaken' soms heel anders liepen.

Nu staan we op de drempel van het nieuwe jaar. Een nieuw en leeg blad. Een jaar om met goede moed aan te beginnen.

2021

Ik wil het jaar beginnen met dankbaarheid. Dankbaar voor wat er wel is. Vaak in heel kleine dingen.

Ik wil het jaar ook beginnen met rust en ontspanning. Omdat het zo'n ontzettend belangrijke tegenhanger is van onze maatschappij en vaak ook van ons leven.

Ik wil het jaar ook beginnen met verwondering. Dat ik me mag blijven verwonderen in kleine en grote dingen. Dat daaruit altijd hoop mag blijven klinken.

Een mooi 2021!

Een paar reminders als cadeau

Als het gaat om kerstkaarten en kerstcadeaus dan ben ik altijd aan de late kant. De tijd gaat altijd weer sneller en nu waren de laatste weken bij mij heel erg vol dan helpt dat al helemaal niet. En dan ook nog in een lockdown.... dus van mijn kant dit jaar helaas geen papieren kerstkaarten. Maar wel een kerstgroet en nieuwjaarswens voor al mijn cliënten, relaties en lezers van mijn website. Op deze pagina vind je een paar mooie downloads. Kijk maar rustig hieronder verder of er wat voor jou tussenzit.

Reminders

Te gebruiken als achtergrond op je telefoon (klik op afbeelding met rechtermuisknop en druk dan op downloaden):

Wallpaper

Ik heb ook een twee achtergronden voor de pc of laptop gemaakt. Ook deze kan je downloaden. Deze ter inspiratie!

Thuiswerk reminders

Mijn ervaring is dat ik tijdens het thuiswerken veel te weining in beweging kom. Daarom een paar kleine hulpmiddelen om uit te printen om te gebruiken als reminder zodat je meer in beweging komt en regelmatig korte pauzes neemt!

Een kerstgroet

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.