5 jaar Wijnberger Coaching

1 december 2015 startte ik met mijn eigen bedrijf. Coaching, training en advies. Nog geen dag spijt gehad. Vandaag een cadeau voor jou.

schedule 1 dec2020
bookmark_border Persoonlijk
create Vanessa Wijnberger

De dag dat ik besloot voor mezelf te starten...

Dat is inmiddels ruim 5 jaar geleden. Op een maandag in september in 2015 hakte ik de knoop definitief door. En op 1 december 2015 startte ik daadwerkelijk met mijn eigen bedrijf. Een keuze die ik maakte omdat ik de volgende dingen graag wilde:

  • Een nieuwe uitdaging waarin het coachen en trainen van mensen centraal stond (en nog steeds staat).
  • Een betere balans en vooral meer flexibiliteit voor ons gezin in combinatie met het werk.
  • Meer enthousiasme en plezier in mijn werk.

Niet zomaar opgeven

Ondernemen is niet iets wat altijd zomaar over rozen gaat. Het vergt wel doorzettingsvermogen en geduld is wel echt iets wat je nodig hebt. Gelukkig heeft dat portie geduld ook zeker veel opgeleverd. Inmiddels staat Wijnberger Coaching stevig en is er een constante toeloop van cliënten. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor!

Stress- en burn-out coaching en loopbaancoaching

Waarbij ik startte om mij te richten op vrouwen en meerlingmoeders, is dat inmiddels verschoven naar een brede doelgroep, namelijk zowel mannen als vrouwen tussen de 18-67 jaar. Wel ben ik mij gaan specialiseren in het coachen van mensen met stress- en burn-out klachten. Daarvoor ben ik aangesloten bij het CSR-centrum als partner.

Daarnaast ben ik mij gaan richten op loopbaancoaching. In mijn opleiding heb ik daar al een basis in gelegd en daar ben ik mij ook verder in gaan verdiepen en mensen gaan coachen in hun loopbaan. Juist die afwisseling tussen stress- en burn-out coaching en loopbaancoaching maken mij enthousiast. Ook geef ik trainingen over deze thema's.

Cadeautje...

5 jaar dat wil ik niet stil voorbij laten gaan. We zitten in een heel gekke tijd nu, daardoor snel de neiging om gewoon maar door te gaan en niet bij deze momenten stil te staan. Ik ben dankbaar wat Wijnberger Coaching mij heeft gebracht. Dat wil ik graag met jullie vieren.

Ik geef 5 cadeaus weg:

  • gratis stressklachten check-up met een videogesprek (1 uur) waarin we de resultaten bespreken en je concrete adviezen krijgt. (2x)
  • gratis buiten coachgesprek (1 uur). (2x)
  • een DISC-sessie voor 3 personen aan mijn keukentafel. Op basis van de DISC mini-profielen gaan we samen een sessie doen. (1x) (uiteraard corona-proof).

Hoe maak jij kans op 1 van deze cadeaus? Stuur mij een persoonlijk bericht waarom jij graag mee wilt doen en welk cadeau jij graag zou willen winnen. Misschien denk je dit is niet echt wat voor mij, maar wel voor mijn vriend(in), partner, collega, dan kan je dit natuurlijk ook cadeau geven. Op donderdag 17 december maak ik de winnaars, die ontvangen een persoonlijk bericht.

Wanneer maak jij je kansen groter? Door mijn bericht te liken en te delen op sociale media. Deze inbreng geeft een dubbele kans in de loting. Het lijkt me leuk als je meedoet!

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.