Feestje... website online!!

Blij, opgelucht en trots!

schedule 17 dec2019
bookmark_border Blog
create Vanessa Wijnberger

Yes mijn website is online!! Blij en trots. Een paar weken geleden had ik niet meer verwacht dat de site dit jaar nog online zou komen. Maar door de goede samenwerking met David van Versgemerkt is het gelukt!

Na 4 jaar mijn 'eigen gemaakte website' werd het tijd, dat vond ik, om mijn website weer eens op te frissen. Na een nieuw logo was de stap naar een nieuwe website snel gezet. David ging al vlot aan de slag en zo stond mijn website al een tijdje klaar. Daarna lag de taak bij mij om mijn eigen foto's uit te zoeken en de teksten actueel maken. En dat was nog best een pittige klus na een paar hectische weken.

Nu blij en ook wel opgelucht dat de klus klaar is. Een website waarbij ik mijn aanbod nog duidelijker neer kan gaan zetten. Waarbij ik mijn diensten ook verder kan gaan uitbreiden en die weer helemaal toekomstproof is! Dus wil je op de hoogte blijven van de post die ik online zet? Volg mij dan in ieder geval via social media. In de toekomst ga ik daar nog op andere manieren invulling aan geven. Maar voor nu is het een feestje!!

Feest vieren

Feestjes moeten natuurlijk gevierd worden. Dus ga jij mij nieuw volgen via facebook, instagram of LinkedIn, of deel je mijn nieuwe website? Dan maak jij kans op een coachgesprek naar keuze. Wat zijn de mogelijkheden:

  • Een coachwandeling buiten - reflectiemoment.
  • Een DISC-profiel (korte versie) met een telefonische bespreking van je profiel.
  • Een stress-check up, invullen van de stressklachten vragenlijst en telefonische bespreking.

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.