Vrijheid

We hebben allemaal een keuze!

schedule 23 dec2019
bookmark_border Inspiratie
create Vanessa Wijnberger

Vrijheid

'We kunnen er niet voor keizen om een leven te leiden dat vrij is van pijn. Maar we kunnen er wel voor kiezen om vrij te zijn, om te ontsnappen aan het verleden, ongeacht wat ons overkomt, en om dat wat mogelijk is te accepteren. Ik nodig je uit om de keuze te maken vrij te zijn.' - Edith Eva Eger -

💖

Op dit moment lees ik het boek 'De Keuze' van Edith Eger. Indrukwekkend en vol wijsheid. Ook in haar leven liep ze jaren met de wonden uit haar verleden als Auschwitz overlevende rond. Maar ze kwam tot de ontdekking dat ze zelf een belangrijke sleutel in handen heeft.

💖

Dat zij zelf de keuze kon maken om vrij te zijn van haar verleden. Zij had een keuze en wij hebben ook een keuze. Ze zegt het in haar boek ook: 'als ik het kan, dan kan jij het ook!' De woorden uit haar boek geef ik daarom graag deze kerstdagen en mee het nieuwe jaar in.

💖

Kerst een feest van ontmoeting, een feest van nieuw leven, maar voor velen ook een feest van eenzaamheid. Eenzaamheid door gemis van geliefden of door omstandigheden die er nu zijn en je vast houden. Ik wens je ondanks je omstandigheden mooie kerstdagen toe.

💖

Het is bijna 2020 en ik wens je vooral vrijheid toe voor het nieuwe jaar. Ook in 2020 zal niet alles perfect gaan en misschien niet zoals je hoopt, maar jij kan kiezen hoe jij met jouw omstandigheden omgaat! Durf jij jezelf in 2020 ook uit te nodigen om de keuze te maken om vrij te zijn?

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.