Verwondering

Vanmorgen maakte ik een wandeling. Alleen. In rust. In stilte. Met een fototoestel. Ik keek om mij heen en zag vooral grauwe tinten. Somber

schedule 9 jan 2019
bookmark_border Inspiratie
create Vanessa Wijnberger

Ik liep een heuvel op. Ik keer door mijn lens. Overzicht. Uitzicht. Ontspanning en loslaten kwamen in mijn gedachte. Ik liep weer omlaag. Ik zag wat rijp op de grond. Ik ging door mijn knieën. Ik zag veel meer. Kleur. En toen opende mijn ogen. Bloeiende hei tussen alle grauwheid van deze winterdag. Verwondering.

Ik zit nu voor de derde dag te werken aan mijn praktijk. De eerste twee dagen heel hard gewerkt. Veel uitgewerkt. Bijna alleen maar binnen geweest. Het voelde als vruchtbaar en goed.

Vanmorgen stond ik op en wilde graag naar buiten en dan ervaar ik heel wat anders. Dan gebeurt er in mijn hoofd heel wat anders. Ik raak enthousiast. Geïnspireerd. Geraakt ook door schoonheid van de natuur. Dát geeft mij pas echt inspiratie voor mijn praktijk en de richting die ik op wil.

Verlangen

Mijn verlangen is om door mijn coaching en training mensen bewust te laten worden dát ze met eigen unieke kwaliteiten en talenten verschil kunnen maken. Verschil kunnen maken in ‘het klein’, in gezin, familie, vriendschappen, maar ook groter in werk, maatschappelijke betrokkenheid.

Om dat verschil te kunnen maken, is er vaak eerst iets anders nodig. (Opnieuw) te ontdekken wat voor jou belangrijk is je leven. Welke waarden voor jou écht tellen. Kwaliteiten (her)ontdekken. Patronen in een ander licht zetten. Deze ontdekkingstocht kan dan leiden tot nieuwe keuzes klein of groot.

Word jij enthousiast om ook op ontdekking te gaan? Wil jij jezelf ruimte gunnen om deze persoonlijke reis te maken? Ik ga graag met je in gesprek. Eerst helemaal vrijblijvend om te kijken of datgene wat ik je kan bieden ook bij jou past. Stuur een persoonlijk bericht, dan neem ik graag contact met je op!

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.