Week van de werkstress

Tijdens de week van de werkstress kan je een gratis zelf-check doen.

schedule 15 nov 2021
bookmark_border Stress
create Vanessa Wijnberger

Vermoeid? Korter lontje? Sneller geïrriteerd? Of lichamelijke klachten? Het kunnen stressklachten zijn. Deze week (15-19 november week van de werkstress) kan je een gratis zelf-check doen via het CSR Centrum | stress & burn-out coaching. Via de link kom je direct op de website van CSR om de vragenlijst in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht je verder tot niets. https://lnkd.in/dScFFbv

Heb je na het invullen van de vragenlijst en het zien van de resultaten nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. Dat kan op verschillende manieren: mail, bericht en telefonisch tijdens een spreekuur op donderdag 18-11 tussen 14-16 uur.  Vorige week schreef ik nog een blog over stress en herstel. Deze blog vind je hier: https://lnkd.in/daxjQMnGWil jij aan de slag met het thema stress en herstel? Neem dan vrijblijvend contact op voor een nadere en vrijblijvende kennismaking.

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.