Aan de slag met loopbaancoaching

Ben je nieuwsgierig of gratis loopbaancoaching ook wat voor jou is?

schedule 30 sept 2020
bookmark_border Loopbaan
create Vanessa Wijnberger

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Vanaf 1 december komt er weer een nieuwe subsidieronde. Eerder schreef ik al meer over het gratis ontwikkeladvies, via deze link kan je er meer over lezen. Inmiddels wordt het lijstje met geïnteresseerden al voller. Ik krijg er ook diverse vragen over en met name de vraag: 'is dit ook wat voor mij?'

Oriëntatie op nieuwe baan

Het korte loopbaantraject is in principe voor iedereen geschikt en beschikbaar. De trajecten die ik nu begeleid, zijn de deelnemers zich echt aan het oriënteren op een andere baan. Vaak omdat de werkplek niet meer passend is vanwege nieuwe omstandigheden. Of omdat ze behoefte hebben aan een nieuwe uitdaging.

Huidige functie in een nieuw daglicht

Je kan het loopbaantraject ook gebruiken om juist te kijken naar je huidige functie. Door samen naar jouw talenten, competenties, maar ook naar ontwikkelmogelijkheden te kijken, kan je huidige baan ook in een heel ander perspectief komen te staan. Net even dat duwtje in de rug om met je leidinggevende in gesprek te gaan en jouw ontwikkelkansen eens goed te bespreken.

Zonder baan door corona crisis

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je door de corona crisis zonder baan zit of dreigt te komen. Dan is het ontwikkeladvies een goede mogelijkheid om je verder te oriënteren op de arbeidsmarkt en jouw kansen en mogelijkheden in kaart te brengen.

In alle gevallen maakt het niet uit of je in loondienst bent of ondernemer bent. Iedereen tussen de 18 jaar en pensioenleeftijd komt in aanmerking.

Wacht niet te lang met aanmelden

De eerste ronde van de loopbaanadviezen liep landelijk storm. Ook nu lopen de aanmeldingen alweer binnen. Als je geïnteresserd bent, stuur mij dan even een bericht via de contactpagina. Je hoort dan zo snel mogelijk van mij.

Nu voor jezelf, maar misschien wel interessant voor een ander. Stuur deze blog daarom gerust door naar je partner, vriend(in), collega en familie!

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.