De metafoor van de bergen

In deze blog vertel ik je graag over mijn visie op coaching.

schedule 2 maart 2021
bookmark_border Persoonlijk
create Vanessa Wijnberger

"Heb jij dat dan ook? Vind jij het soms ook lastig om vitaal te blijven?" zei een cliënt laatst tegen mij. "Natuurlijk", was mijn antwoord. Ik probeer mij op zo'n moment voor te stellen welk beeld mijn cliënt dan van mij heeft.... Een altijd opgeruimd huis, kinderen die altijd goed luisteren en een perfect georganiseerde praktijk? Niets is minder waar.

Gelukkig heb ik als coach wel wat te bieden. Op het moment ben ik bezig met het lezen en bestuderen van wat boeken over ACT-therapie. In één van de boeken las ik onderstaande metafoor. Ik ben hem met een beetje 'creatieve moed' (ja die ontbreekt soms nog wel een beetje) zelf gaan tekenen. Het is voor mij de spijker op z'n kop. Iedereen heeft z'n eigen struggles. Als coach ga ik dus graag samen op pad om je handvatten aan te reiken om beter te worden in klimmen en ook om je reis meer te waarderen! Wil jij meer weten wat ik daarin voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.