Laat je vuur weer branden

Een nieuw inspiratieweekend in de polder. In deze blog lees je er alles over.

schedule 6 mei 2021
bookmark_border Inspiratie
create Vanessa Wijnberger

Yes, er komt weer een inspiratieweekend! Een weekend lang op adem komen, geprikkeld worden en handvatten krijgen om weer verder te gaan op je levensweg, en genieten van het buitenleven.

Voel je je ook (soms zo) leeg, zonder focus en meer een gloeiend kooltje dan een mooi vuurtje? Kom naar dit weekend (25-26-27 juni) om in alle rust te herijken en nieuw brandhout voor je vuur te vinden.

De woorden die Jonneke Oskam (inspirator&fotograaf) en ik opschreven voor dit weekend zijn:– buitenleven – vuur – herijken – beleven – nieuwe focus – op adem – niks moeten – eten – spelen - geprikkeld/geinspireerd worden – doen/aan de slag – afwisselend – positiviteit –

Het thema is: 'Laat je vuur weer branden.' Het vuur in jou: brandt het nog? Of is het een beetje uitgedoofd? Welk vuurtje brandt in jou? En hoe brandt het? Welke dromen zijn aanmaakhoutjes geweest voor het verlangen in jouw hart? Het kan soms lef of moed vergen om eens terug te gaan naar de dromen van jouw hart. Dat is niet gelijk egoïstisch, want ik ben van mening dat God talenten, karaktereigenschappen, dromen, verlangens in ons geeft en kan gebruiken om onze levensvuurtjes aan te wakkeren, te laten branden en zelfs op te laaien! Voor welke taak of doel gaat jouw hart branden?

Als jouw vuurtje misschien smeult, gaan we o.a. in dit weekend op zoek naar aanmaakhoutjes. Ga op zoek, want God voorziet in ruime mate. In boeken die je leest, mensen die je ontmoet, dingen die je hoort: het kunnen brandhoutjes zijn om jouw vlammetjes weer zuurstof te geven.

Wat eten en drinken betreft wordt er goed voor je gezorgd. Een vorige deelnemer schreef: 'Echt verwend' en 'Heerlijk eten, goede afwisseling en meer dan genoeg!'Heb je speciale dieetwensen, kan dit doorgegeven worden.

Er is tijd om te wandelen, fietsen, spelletje, kanoen ... je mag zo avontuurlijk zijn als je zelf wilt. Meer behoefte aan een schrijven, creatieven, niets doen of een powernap? Dat mag ook!

Voor overnachten zijn er een paar opties: Of je kampeert heerlijk in je eigen tent in de weidse natuur. Of je kampeert op een schuurzolder (waar ook water is!). Met gebruik van toilet en douche. - dit zit bij het weekend inbegrepen -Of je huurt onze daktent. Of je slaapt bij een B&B in de omgeving, bijvoorbeeld bij onze buren Poldergoed. (dit kun je zelf boeken en regelen)

'Mooie afwisseling met inhoudelijk programma en vrije tijd (waar je de stof kan laten bezinken of lekker kan ontspannen). Fijne gesprekken, heerlijk eten, me-time, stilte, samenzijn - het was een top-weekend.''

De leercurve was goed opgebouwd: van de vrijdagavond naar de zondag... steeds een laagje dieper.''

Je knapt enorm op van zo'n weekend, ik ben geïnspireerd en verwend!'

Iemand van de vorige workshop maakte deze collage op de zaterdagmiddag: een top-samenvatting van hoe het hier op zo'n weekend is.

Heb jij even zo'n rust-moment hard nodig? Wil jij dat vuurtje ook weer laten branden? Zie jij jezelf al even in de polder zitten en genieten? Meld je dan vandaag nog aan: https://jonneke.nl/workshops/laat-je-vuur-weer-branden

Coach, Trainer en Adviseur

Vanessa Wijnberger

Mijn naam is Vanessa. Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor coaching of een training te bespreken. Ik ben loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Mijn motivatie is dat jij (weer) regie neemt in jouw loopbaan of jouw situatie.